logo
loader_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Airco-service

Werkplaatsafspraak plannen?

Vul het direct in.

Airco-service

Is airco noodzakelijk voor uw auto? Nee. Maar als u wel eens op een warme dag hebt rondgereden zonder werkende airco, dan weet u hoe belangrijk het is voor het rijcomfort. Als uw auto een aircosysteem heeft, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Hiermee voorkomt u bijvoorbeeld onaangename geurtjes.

Wat kunnen wij voor u doen
U kunt bij ons terecht voor reparatie van de airco, maar ook voor onderhoud. Ons advies is om met name in te zetten op onderhoud, aangezien een reparatie van het aircosysteem behoorlijk prijzig kan zijn.

Het is belangrijk om uw aircosysteem jaarlijks te controleren en tweejaarlijks een onderhoudsbeurt te laten ondergaan. Iedere auto verliest jaarlijks koudemiddel, soms tot wel 10%. Wanneer dit gebeurt krijgen schimmels en bacteriën de kans om zich in het systeem te nestelen. Dit veroorzaakt onaangename geurtjes. Ook in de winter dient u uw aircosysteem met regelmaat aan te zetten en te controleren om de onderdelen op peil te houden en te controleren.

Wij bieden u een gratis aircocheck aan om te achterhalen of het aircosysteem van uw auto optimaal werkt.

Wat kunt u zelf doen
U kunt uw airco beschermen door:

• Uw airco regelmatig en ook in de winter te gebruiken, zodat het systeem verminderde kans loopt op bijvoorbeeld schimmels, lekkage en onaangename geurtjes;

• Uw airco ongeveer vijf minuten voor aankomst op uw bestemming uit te zetten om condens (en daarmee schimmels) te voorkomen;

• Uw airco minimaal eenmaal per week gedurende tien minuten in te schakelen.

MEER WERKPLAATS SERVICES

Exclusieve kortingen
whatsapp_icon

Whatsapp ons!

whatsapp_icon
Morgen Internet - Light website