logo
loader_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Diensten

Onze diensten

Auto RenZ is al meer dan 25 jaar een begrip in Kampen. Profile Car & Tyreservice is al bijna 30 jaar een begrip in heel Nederland. In 2006 hebben wij de krachten gebundeld en sindsdien bieden we een breed scala aan mobiliteitsdiensten, waarbij we dé banden- én onderhoudsspecialist zijn.

Naast reparaties en onderhoud bieden we nog enkele diensten.

Klik op de dienst waarover u meer wilt weten of neem contact met ons op.

FINANCIEREN / LEASE

Het is mogelijk om een auto bij ons te financieren of te leasen, zowel persoonlijk (private lease) als zakelijk.

VERZEKERING

U wilt een passende verzekering bij de auto waarin u rijdt. Dit geldt als u een nieuwe auto koopt, maar ook als u al langere tijd in uw auto rijdt. De verzekering die u heeft afgesloten in het verleden, is misschien niet meer passend bij de waarde van uw auto. U kunt hierop misschien wel tientallen euro’s per maand besparen.

GARANTIE / AFLEVERPAKKETTEN

Wanneer u een auto bij ons koopt, kunt u dit met- of zonder garantie doen. Daarbij bieden wij verschillende garantieplannen op maat, zodat u altijd ontvangt wat het beste bij u past. Wilt u weten wat de beste optie is bij de auto van uw keuze? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande button of belt u met 038-331 47 01.

INKOOP

Wilt u uw auto verkopen? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kopen auto’s in mits deze kwalitatief gezien in ons aanbod passen. U kunt uw auto ook ter inruil aanbieden wanneer u bij ons een nieuwe auto koopt.

ZOEKOPDRACHT

We hebben een breed assortiment aan occasions, maar het kan natuurlijk voor komen dat de auto naar uw keuze hier niet tussen zit. In dat geval nodigen we u van harte uit om eens contact op te nemen en de wensen voor een nieuwe auto met ons door te nemen.

TANKSTATION

Bij ons op het terrein vindt u een onbemand tankstation van Argos, waar u blijvend tegen scherpe prijzen kunt tanken. Het tankstation is gloednieuw: in februari 2020 is een feestelijke opening geweest.

whatsapp_icon

Whatsapp ons!

whatsapp_icon
Morgen Internet - Light website