logo
loader_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Diensten

Onze diensten

Auto RenZ is al meer dan 25 jaar een begrip in Kampen. Profile Car & Tyreservice is al bijna 30 jaar een begrip in heel Nederland. In 2006 hebben wij de krachten gebundeld en sindsdien bieden we een breed scala aan mobiliteitsdiensten, waarbij we dé banden- én onderhoudsspecialist zijn.

Naast reparaties en onderhoud bieden we nog enkele diensten.

Klik op de dienst waarover u meer wilt weten of neem contact met ons op.

FINANCIEREN / LEASE

Het is mogelijk om een auto bij ons te financieren of te leasen, zowel persoonlijk (private lease) als zakelijk.

VERZEKERING

U wilt een passende verzekering bij de auto waarin u rijdt. Dit geldt als u een nieuwe auto koopt, maar ook als u al langere tijd in uw auto rijdt. De verzekering die u heeft afgesloten in het verleden, is misschien niet meer passend bij de waarde van uw auto. U kunt hierop misschien wel tientallen euro’s per maand besparen.

GARANTIE / AFLEVERPAKKETTEN

Wanneer u een auto bij ons koopt, kunt u dit met- of zonder garantie doen. Daarbij bieden wij verschillende garantieplannen op maat, zodat u altijd ontvangt wat het beste bij u past. Wilt u weten wat de beste optie is bij de auto van uw keuze? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande button of belt u met 038-331 47 01.

INKOOP

Wilt u uw auto verkopen? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kopen auto’s in mits deze kwalitatief gezien in ons aanbod passen. U kunt uw auto ook ter inruil aanbieden wanneer u bij ons een nieuwe auto koopt.

ZOEKOPDRACHT

We hebben een breed assortiment aan occasions, maar het kan natuurlijk voor komen dat de auto naar uw keuze hier niet tussen zit. In dat geval nodigen we u van harte uit om eens contact op te nemen en de wensen voor een nieuwe auto met ons door te nemen.

TANKSTATION

Bij ons op het terrein vindt u een onbemand tankstation van Argos, waar u blijvend tegen scherpe prijzen kunt tanken. Het tankstation is gloednieuw: in februari 2020 is een feestelijke opening geweest.

Tweedehands Volkswagen kopen

Heeft u altijd al een tweedehands Volkswagen willen kopen? Dan helpen wij u graag verder! Bekijk ons ruime aanbod online en kies uw favoriete occasion.

BMW occasions Overijssel

Bent u op zoek naar voor u geschikte BMW occasions in Overijssel of Drenthe? Profiteer dan van de beste services en een groot aanbod bij ons in Kampen.

Tweedehands Opel kopen

De tweedehands Opel naar uw wens kunt u het best kopen bij onze autodealer in Kampen. Hier vindt u alles onder één dak. Neem contact met ons op.

SEAT occasions Overijssel

Bent u op zoek naar uw favoriete SEAT occasions in Overijssel? Bekijk ons ruime aanbod aan kwaliteitsoccasions online of kom bij ons langs in Kampen.

Toyota occasions Overijssel

Wanneer u op zoek bent naar Toyota occasions, is ons autobedrijf in Overijssel de plek waar u moet zijn. Kom langs in Kampen of neem contact met ons op.
 

Tweedehands auto kopen Overijssel

Een tweedehands auto kopen die volledig naar uw wens is, doet u bij ons in Overijssel. Wij nemen graag alle tijd voor u. Bekijk ons aanbod alvast online!

Occasion kopen Flevoland

Heeft u interesse om een occasion te kopen en zoekt u een ruim aanbod in de buurt van Flevoland? Bekijk ons online aanbod of kom bij ons langs in Kampen!

Tweedehands Ford kopen

Wilt u een tweedehands Ford kopen van goede kwaliteit? Wij bieden een groot aanbod aan en denken graag met u mee. Neem contact met ons op!

Tweedehands Nissan kopen

Bij ons in Kampen kunt u met alle zekerheid een tweedehands Nissan kopen. Wij adviseren u graag en bieden u een persoonlijke service. Neem contact op!
whatsapp_icon

Whatsapp ons!

whatsapp_icon