logo
loader_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze autogarage en werkplaats in Overijssel

Goed opgeleide en enthousiaste monteurs staan elke dag voor u klaar in onze autogarage in Overijssel met professionele werkplaats. Ook als u een autogarage in de buurt van Flevoland zoekt, is onze autogarage voor u de ideale plek. Wij zorgen ervoor dat uw auto optimaal wordt onderhouden, zodat u minder risico loopt op schade en andere mankementen. 

Is er onverhoopt toch wat misgegaan? Dan lossen wij dat voor u op. Uw auto kan bij onze autogarage in Kampen – in de provincie Overijssel – terecht voor totaalonderhoud, reparaties en schadeherstel. Zo zorgen wij elke dag dat u (weer) veilig de weg op kunt.

Werkplaats afspraak plannen

Uw autobanden zijn het contact met het wegdek. Voor uw veiligheid is het essentieel dat de banden van uw auto goed zijn. Onder andere de profieldiepte is hiervoor van groot belang. Onze naam zegt het al: wij zijn dé expert op het gebied van banden. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen veiliger te rijden? Bekijk dan ons brede assortiment aan banden én diensten.

Reparaties

Uw auto kan reparaties nodig hebben om meerdere redenen. Natuurlijk ligt het voor de hand dat uw auto blikschade oploopt wanneer u bijvoorbeeld een paaltje raakt. Maar er kunnen ook zaken misgaan waar u verder niks aan kunt doen. Zo kan er iets mis zijn met uw airco, of de elektronica van uw auto. Voor vele reparaties kunt u terecht bij onze autogarage in Overijssel, ook wanneer u in Drenthe of Flevoland woont.

Diagnose

Heeft een klacht met betrekking tot uw auto? Brandt er bijvoorbeeld een lampje op het dashboard en heeft u het idee dat er iets niet helemaal in orde is? Laat dan niet zomaar een onderdeel vervangen, maar kom eerst langs om door ons een diagnose te laten stellen.

APK-keuring 

Apk voor €39,49

Apk is de Algemene Periodieke Keuring, een veiligheidsmaatregel die is ingesteld door de overheid. Uw auto wordt tijdens de apk in onze autogarage in Overijssel gekeurd door een officiële apk-keurmeester, die uw auto nakijkt op drie onderdelen: verkeersveiligheid, milieu en registratie. Eventuele gebreken komen hierbij aan het licht, waardoor uw risico op schade aanzienlijk wordt verminderd of zelfs voorkomen. Zoekt u een autogarage voor de apk van uw auto nabij Flevoland of Drenthe? Ook dan helpen wij u graag.

Schadeherstel

Schade hoeft niet groot te zijn om grote gevolgen te kunnen hebben voor uw auto. Het is raadzaam om schade daarom zo snel mogelijk te verhelpen. Wij helpen u zo snel mogelijk weer veilig op weg. Wanneer u bij ons komt met schade, nemen wij deze eerst op in een intake. Wij kunnen u dan een kostenschatting geven en, indien gewenst, een afspraak plannen óf direct repareren wanneer onze agenda dit toelaat.

Remmencontrole

Het is vrij veilig om te stellen dat de remmen een extreem belangrijk onderdeel van de auto zijn als u veilig wilt rijden. Helaas zijn ook de remmen onderhevig aan slijtage. Als u te lang doorrijdt met versleten remmen, leidt dit tot prijzige reparaties die voorkomen hadden kunnen worden. Daarnaast zorgt het natuurlijk voor onveilige situaties. Laat daarom uw remmen regelmatig controleren.

Bandenservice

Uw autobanden zijn het contact met het wegdek. Voor uw veiligheid is het essentieel dat de banden van uw auto goed zijn. Onder andere de profieldiepte is hiervoor van groot belang. Onze naam zegt het al: wij zijn dé expert op het gebied van banden. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen veiliger te rijden? Bekijk dan ons brede assortiment aan banden én diensten.

Airco-service

Is airco noodzakelijk voor uw auto? Nee. Maar als u wel eens op een warme dag hebt rondgereden zonder werkende airco, weet u hoe belangrijk het is voor het rijcomfort. Als uw auto een aircosysteem heeft, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Hiermee voorkomt u bijvoorbeeld onaangename geurtjes.

Onderhoud

Als u de waarde van uw auto wilt behouden en minder risico wilt lopen op pech en schade, raden wij u aan om uw auto regelmatig te laten onderhouden. U kunt een grote of een kleine onderhoudsbeurt inplannen. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren we uw auto op gebreken, waardoor schade en slijtage worden voorkomen en u veilig blijft rijden.

Exclusieve kortingen
whatsapp_icon

Whatsapp ons!

whatsapp_icon
Morgen Internet - Light website