logo
loader_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Over Auto RenZ

Even voorstellen

Auto RenZ is al meer dan 25 jaar een begrip in Kampen. U kunt bij ons terecht voor alles omtrent uw auto: van inkoop tot verkoop en van reparatie tot onderhoud. Bovendien zijn wij een Profile Car & Tyreservice Pro vestiging. Dat houdt in dat u profiteert van de kennis van een grote, landelijke organisatie, die voorziet in totaalonderhoud van uw auto en ook nog eens dé bandenspecialist van Nederland is.Snel, nuchter en klantgericht: dat zijn wij ten voeten uit. We begrijpen het belang van een luisterend oor, een snelle afhandeling en bovenal een bak goede koffie. Komt u gerust eens kennis maken om te horen wat wij voor u kunnen betekenen.

Hierom kies je voor Auto RenZ

main_over_block_icon1_1549018157

SERVICE

Service is het sleutelwoord waarop wij Auto RenZ hebben gebouwd. Dit houdt in dat wij ons altijd inzetten om u snel te helpen, met u mee te denken (ook wanneer het financieel even tegenzit) en om een langdurige relatie op te bouwen.

main_over_block_icon2_1549020629

Persoonlijk

Als er één ding is waar wij heilig in geloven, is het wel persoonlijk contact. Natuurlijk leven we in een snelle, digitale wereld, maar we vinden het belangrijk om de tijd uit te trekken om u aan te horen. Wij zijn pas tevreden als u zich altijd welkom voelt.

main_over_block_icon3_1549020629

GEMAK

Wij bieden u gemak: als u uw auto bij ons onderhoudt, dan hoeft u nergens meer naar om te kijken. Bij ons kunt u terecht voor schadeherstel, reparatie, onderhoud, in- en verkoop van uw auto, brandstof én wassen, poetsen en reinigen. Nog makkelijker kunnen we het u niet maken.

Onze collega’s

member1

GERRIT ROOK


Gerrit en Jackie zijn meer dan 25 jaar geleden gestart met Auto RenZ. Gerrit was toen nog een bekend sportman: ijsspeedway was zijn grootste passie. Daarom was hij ook altijd aan het sleutelen. Tegenwoordig neemt hij, naast het directeurschap, de verkoop van auto’s voor zijn rekening.

member2

JACKIE ROOK


Jackie staat al sinds de geboorte van Auto RenZ als mede-eigenaar en partner naast Gerrit. Zij verzorgt de administratie en alle financiële zaken, maar bepaalt daarnaast mede de strategie. Dankzij de samenwerking tussen Gerrit en Jackie is Auto RenZ al jaren een bedrijf in bloei.

member3

MICHEL VAN DER WERF


Michel is in september 2019 bij ons begonnen als chef-werkplaats, maar aangezien hij een man met ambitie is, is hij inmiddels mede-eigenaar. Met meer dan 15 jaar ervaring in de autotechniek weet hij als geen ander hoe hij het team moet aansturen om uw auto naar tevredenheid af te leveren.

member1

BETSY DE ROO


Betsy is bij ons begonnen als baliemedewerker, maar inmiddels uitgegroeid tot een heuse bandenspecialist en officemanager. Ze werkt al ruim 9 jaar bij Auto RenZ en kent alle in- en outs van het bedrijf. Wilt u iets weten over banden? Vraag het Betsy!

member2

GEOFFREY ROOK


In zekere zin is Geoffrey al meer dan 25 jaar betrokken bij Auto RenZ: Gerrit en Jackie zijn namelijk zijn ouders. Inmiddels is hij uitgegroeid tot marketing- en communicatiespecialist. Eén dag in de week komt hij het team versterken met alle communicatie richting u als klant én intern.

member3

MIKA BERENDS


Mika is onze leerling-monteur en volgt de opleiding ‘eerste autotechnicus’. Dat doet hij door vier dagen in de week bij ons te werken. De andere dag volgt hij samen met zijn klasgenoten praktijklessen op school.

gallery_images_1_0_1568725361857742048

JURGEN VAN REES


Jurgen is in 2017 bij ons komen werken als leerling-monteur en is inmiddels geslaagd voor zijn diploma: dat maakt hem nu tot één van onze vertrouwde eerste monteurs. Hij gaat nu door voor zijn APK-keurmeesterschap.

gallery_images_1_1_15687253611880414445

CORINA BRAND


We vinden dat we meer moeten zijn dan alleen een garage: we moeten ook een plek zijn waar u zich welkom en prettig voelt. Daarbij helpt Corina ons goed: zij zorgt voor een warme en prettige sfeer in het bedrijf en houdt bovendien de zaak Brandschoon.

next_1
prev_2

BEDRIJFSIMPRESSIE

Exclusieve kortingen
whatsapp_icon

Whatsapp ons!

whatsapp_icon
Morgen Internet - Light website