Gegarandeerd goed

BOVAG garantie

Auto RenZ is lid van BOVAG, wat wil zeggen dat u verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid. Een autobedrijf moet namelijk voldoen aan een groot aantal strikte voorwaarden die regelmatig worden gecontroleerd voor een BOVAG-lidmaatschap.

Kiest u voor een BOVAG-garantie dan biedt u dit de volgende zekerheden:

  • Zekerheid met betrekking tot garantie;
  • Zekerheid over de kilometerstand van de auto;
  • Onafhankelijke bemiddeling bij een geschil;
  • Garantie van minimaal zes maanden op verborgen gebreken bij auto’s en onderdelen;
  • En meer.

Occasion Garant Plan

Bij Auto RenZ komt uw occasion in aanmerking voor een Occasion Garant Plan als de auto minder dan 200.000 km heeft gereden en jonger is dan tien jaar.

Occasion Garant Plan Plus
Als u bij ons een auto aanschaft met maximaal 100.000 km op de teller, dan heeft u vanaf slechts €300,00 een half jaar, of vanaf €400,00 een volledig jaar volledige garantie op uw auto. Hierbij wordt alles, inclusief arbeidsuren, 100% vergoed.

Occasion Garant Plan Basis
Mocht u bij ons een occasion aanschaffen met meer dan 100.000 km op de teller, dan bieden we u de mogelijkheid om een Occasion Garant Plan Basis bij ons af te nemen. U heeft dan vanaf €299,00 een half jaar, of vanaf €399,00 een jaar garantie op de meeste en meest belangrijke componenten van uw motor, versnellingsbak en differentieel- en eindaandrijving.

Wilt u meer weten over onze werkwijze voor wat betreft de garantie die wij u bieden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.